luni, 25 iulie 2011

Iahtul cu propriile insule si cu un vulcan

Un super iaht exclusivist, ce are la bord un vulcan care "erupe" si o cascada ce se varsa in piscina si este dotat cu "insule" exotice plutitoare, a fost creat de o firma specializata din Marea Britanie, potrivit dailymail.co.uk.
Ambarcatiunea uriasa poarta numele de "'Tropical Island Paradise" si semnatura companiei Yacht Island Design din Derbyshire. Nu are inca un pret, dar face furori printre constructorii de nave, prin designul sau unic.
Iahtul, la bordul caruia pot calatori numai 10 persoane, pe langa personal, este dotat si cu un elicopter. Pe punte, se afla si o plaja si un bar imens amenajat in spatele unor casute.
Directorul de creatie al companiei care a creat nava, Rob McPherson, spune ca designul a fost gandit in jurul conceptului de paradis insular izolat, inspirat de Caraibe, Oceanul Indian si Polinezia.
In interiorul vulcanului se afla un cinematograf, o biblioteca, camere cu jocuri, o sala de fitness, un spa si apartamente VIP.
Cei care vor porni in croaziere pe acest iaht pot parasi puntea pentru a naviga pe "insule" plutitoare, pe care vor regasi palmieri si sezlonguri.
www.incont.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu